Weddings in Slovenia
Wedding Testimonials
Wedding Testimonials

Ocene in priporočila poročnih parov

Kadar berem sporočila, objavljena na tej strani, malce sramežljivo zardevam, obenem pa me navdajajo s ponosom na delo, ki ga opravljam, in motivacijo za nadaljnji trud. Vabim vas, da preletite ocene in priporočila mladoporočencev, ki sem jim nedavno pomagala pri načrtovanju in izvedbi njihove poroke v Sloveniji.

Christine & Mike

Petra je enostavno “super woman”. Sanje, ki sva jih pričela sanjati ob pogledu na eno samcato fotografijo, je uspešno spremenila v najlepši dan najinih življenj. Najinih pričakovanj ni le izpolnila, temveč jih je nenehno presegala, obenem pa je delovala, kot da je to nadvse preprosto. Pred poroko nisva bila nikoli v Sloveniji, a to naju ni nikoli skrbelo, saj sta bili Petrina ljubezen in strast do tega, kar počne, ves čas očitni, njeno poznavanje lokacije pa izvrstno.
Čeprav sva morala poroko dvakrat prestaviti, to za naju ni bilo nikoli stresno, saj je Petra imela vse pod nadzorom. Njen odnos s prizoriščem, ponudniki in fotografi je zagotovil, da je bil postopek enostaven. Vedno, kadar sva se želela pogovoriti o podrobnostih, je bila na voljo, in vselej je hitro odgovarjala.
Njena navzočnost na sam dan poroke nama je bila v veliko podporo. Petra je zagotovila nemoten potek poroke in gostom pomagala, kadarkoli je bilo potrebno.
Bled in Petra bosta v najinih srcih vedno zavzemala posebno mesto. Najini spomini so večni. Hvala Petra!

Christine Mike Wedding in Slovenia

Sadie Gary Wedding in Slovenia

 

Sadie & Gary

Ne bi si mogla predstavljati boljše načrtovalke porok – Petra je uresničila vse najine želje in ustvarila popoln dan, čeprav sva poroko morala prestaviti. Petra je poskrbela za vse – nastanitev, restavracije, ponudnike; lahko sva bila sproščena, saj sva se zavedala, da je vse v njenih veščih rokah. Želim si, da bi poroko lahko ponovila in Petro bi brez oklevanja ponovno izbrala.

Megan & Alexander

Petra je tiste vrste profesionalka, ki vnaprej predvidi vaše potrebe in doseže več kot si sploh lahko predstavljate ali pričakujete. Ko sva hodila po Sloveniji, je delovalo, kot da vsak pozna Petro in ves čas so nama govorili, da »je najboljša«, kar zadeva njen izbran okus in izvedbo. Med pripravami na poroko sva imela tako veliko ali tako malo izbire kot sva želela, a najin poročni dan je bil več kot čaroben in najinim gostom, ki so prišli z vsega sveta, se je najina poroka zdela najboljša od vseh, ki so se jih kdaj udeležili.
Še enkrat hvala, da si najboljša možna načrtovalka porok in da pri tebi vse deluje tako enostavno.

Megan & Alexander Slovenia Wedding Testimonial

Luana Florent Wedding Testimonial

Luana & Florent

Odločitev, da bo Petra najina načrtovalka poroke, je bila zagotovo ena najpomembnejših in najboljših odločitev, ki sva jih sprejela za svojo poroko. Z njo je bil vsak trenutek načrtovanja poroke užitek. Zaradi njenega strokovnega znanja sva razmišljala o stvareh glede poroke, katerih se sicer ne bi nikoli spomnila. Bila je predana. Najina poroka je bila »korona poroka« in spoprijeti sva se morala s številnimi spremembami v zadnjem trenutku in pravili glede lokacije. Vse ji je uspelo izpeljati.
Na najin poročni dan je bila ob nama, poskrbela je, da je vse potekalo brezhibno in ves čas sva zaupala njeni organizaciji in odločitvam.
Sodelujte s Petro in ne boste razočarani!
Še enkrat hvala, Petra!

 

Dania & Boris

Ne bi si mogla predstavljati boljše načrtovalke porok – Petra je uresničila vse najine želje in ustvarila popoln dan, čeprav sva poroko morala prestaviti. Petra je poskrbela za vse – nastanitev, restavracije, ponudnike; lahko sva bila sproščena, saj sva se zavedala, da je vse v njenih veščih rokah. Želim si, da bi poroko lahko ponovila in Petro bi brez oklevanja ponovno izbrala.

Dania & Boris Wedding

May Mike Wedding in Slovenia

 May & Mike

Ob Blejskem jezeru sva preživela fantastičen dan, vsak del dneva je bil dobro načrtovan in enostavno popoln. Petra je bila ves čas fantastična, bila je marljiva, rahločutna in ažurna. Vsega se loteva z dobro voljo in toplino, kar nama je dalo vedeti, da ji je res mar. Njen način komuniciranja je bil tudi v času pandemije odličen in na vsa najina vprašanja je takoj odgovorila. Zaupala sva ji od začetka do konca in res uživala v pogovoru z njo!

Seveda je bil moj poročni dan poseben, saj sem se poročila z ljubeznijo svojega življenja, po zaslugi Petre pa je bil pravljičen, bil je dan, v katerem sva uživala prav vsako sekundo. In uživala sva celo v pripravah nanj! Hvala Petra!

 

Maxine & Clive

Petra: najina dobra vila
Imela sva veliko srečo, da je bila Petra najina načrtovalka poroke. Res je enkratna, tako kot človek, kakor tudi kot načrtovalka porok. Vsi, ona in njen tim, so zelo prijazni in profesionalni, tako, da sva se takoj počutila med prijatelji.
Petra je enostavno sijajna. Poskrbi, da dan poteka popolnoma brez stresa. Redno vas obvešča o tem, kaj je za poroko še potrebno postoriti, hitro odgovarja in je zelo učinkovita. Poskrbi za to, da vse teče kot po maslu in vrh tega še deluje, kot da je šlo popolnoma brez napora. Je enostavno čudovita, srčna, prijazna, pozitivna in zabavna ženska.
Občutek imava, da sva dobila prijateljico za celo življenje in jo lahko le najtopleje priporočava.
Tako je z veliko bleska zamahnila s svojo čarobno paličico & preživela sva fantastičen poročni dan. Želiva si, da bi lahko vse še enkrat doživela!
Z ljubeznijo,
Maxine & Clive

Maxine Clive Slovenia Wedding

Nathalie & Dennis Wedding Lake Bled

Nathalie & Dennis

Najboljša odločitev nasploh, saj je Petra poskrbela, da je bil najin dan popoln. Organizacija, čudoviti predhodni sestanki in realizacija na sam dan poroke so presegli najina pričakovanja. Uspelo ji je celo iz rokava potegniti še nekaj asov in stalno se je trudila, da bi uresničila vse najine želje. Izredno hvaležna sva, da nama je na ta posebni dan stala ob strani!

Da Petra
Tržaška 128
1000 Ljubljana, Slovenia

 

Petra Čuk
E: petra@dapetra.com
M: +386 41 695 011

Kontakt