Weddings in Slovenia
Wedding Venues in Slovenia
Wedding Venues in Slovenia
Wedding Venues in Slovenia
Wedding Venues in Slovenia
Wedding Venues in Slovenia
Wedding Venues in Slovenia
Čarobna gorska pokrajina
Wedding Venues in Slovenia
Sončna obala
Wedding Venues in Slovenia
Očarljiva Ljubljana
Wedding Venues in Slovenia
Romantični gradovi in dvorci
Wedding Venues in Slovenia
Zasanjano podeželje
previous arrow
next arrow

Poročne lokacije

Prizorišča za poroke v Sloveniji so tako raznolika kot naša dežela. Nekatera so sodobna, druga tradicionalna, najdete pa jih prav v vsakem kotičku Slovenije.

Da bi vam olajšali iskanje, smo poročne lokacije razvrstili v več kategorij. Izbirate lahko med prizorišči v gorskih pokrajinah, na obali, v Ljubljani ali na podeželju, poseben razdelek pa je namenjen gradovom in dvorcem.

Za izbor regije ali sloga, ki vam najbolj ustreza, enostavno kliknite na spodnje povezave in si oglejte priporočena poročna prizorišča v Sloveniji.

Wedding Venues in Slovenia - Lakes And Mountains

Gore & jezera

Si želite izreči večno zvestobo v objemu mogočnih vršacev, obdani z zelenimi dolinami, bujnimi gozdovi, kristalno čistimi jezeri in bučečimi rekami? Potem je naš čarobni alpski svet prava izbira za vas. Pobegnite daleč stran od vrveža vsakdana in preživite svoj poročni dan na svežem gorskem zraku, kjer vas bo sredi neokrnjene narave spremljalo žvrgolenje ptic.

Dots

Obala

Sončna slovenska obala privablja pare, željne poroke s pridihom mediteranskega optimizma. Tu vas bodo razvajali topli sončni žarki, pogledi na svetlikajoče se morje, vonj po Sredozemlju, sveža morska hrana in domača žlahtna kapljica.

Wedding Venues in Slovenia - Coast

Dots

Wedding Venues in Slovenia - Ljubljana

Ljubljana

Ljubljana je pravi kraj za poroko tistih parov, ki ljubijo mestni vrvež in sproščeno vzdušje naše prestolnice.

Dots

Gradovi in dvorci

Parom, ki želijo svoj poročni dan zgodovinsko obarvati, je v Sloveniji na voljo kopica pravljičnih krajev, kjer vam bodo priredili najlepši dan v vašem življenju. Izbirate lahko med srednjeveškimi utrdbami, razkošnimi graščinami in imenitnimi dvorci, ki so nekoč služili kot bivališča plemiških družin.

Wedding Venues in Slovenia - Castles And Manors

Dots

Wedding Venues in Slovenia - Countryside

Podeželje

Parom, ki si želijo izreči ljubezen daleč stran od vsakdana, je na voljo pestra paleta pokrajinsko izredno raznolikih okolij, od skritih kotičkov gorskega sveta, do idiličnih vinskih dežel in skrivnostnega Krasa.

Da Petra
Tržaška 128
1000 Ljubljana, Slovenia

 

Petra Čuk 
E: petra@dapetra.com
M: +386 41 695 011