Weddings in Slovenia
Wedding Venues Slovenia Countryside
Wedding Venues Slovenia Countryside

Zasanjano podeželje

Parom, ki si želijo izreči ljubezen daleč stran od vsakdana, je na voljo pestra paleta pokrajinsko izredno raznolikih okolij, od skritih kotičkov gorskega sveta, do idiličnih vinskih dežel in skrivnostnega Krasa.

Tu vas pričakujejo stare kmetije in z ljubeznijo obnovljene domačije, odlična domača hrana in pristno gostoljubje, ki vam bodo za vedno ostali v prijetnem spominu.

Posestvo Brdo

Brdo je sinonim za odličnost, ki slovi kot prizorišče dogodkov in porok na najvišji ravni. Grad Brdo s pripadajočim posestvom je v preteklosti služil kot Titova rezidenca, tu pa se še dandanes odvijajo visoki državniški obiski. Posestvo upravlja Protokolarni servis Republike Slovenije, čigar visoko usposobljeno strokovno osebje zagotavlja dovršenost v vsaki podrobnosti vašega dogodka.

Venue HighlightsObred v parku.
Venue HighlightsVečerja pod šotorom v parku ali v dvorani.
Venue HighlightsDo 110 svatov v parku, do 240 svatov v dvorani.
Venue HighlightsČudovita lega v parku.

Wedding Venue Brdo in Slovenia

Posestvo Pule

Posestvo Pule je od Ljubljane oddaljeno manj kot uro vožnje, a se zdi kot povsem drug svet. Čudovito posestvo leži sredi neokrnjene narave, obdano z bukovimi in hrastovimi gozdovi, ptičjim petjem, mirom in spokojnostjo. Na Posestvu Pule, ki je edinstveno poročno prizorišče, združujejo tradicijo prelepo obnovljene domačije iz 17. stoletja s sodobnimi dopolnitvami, zgrajenimi izključno iz naravnih materialov, ki jih lahko najdemo v okolici posestva.

Venue HighlightsObred na prostem.
Venue HighlightsDo 35 gotov za večerjo na dvorišču ali v restavraciji.
Venue HighlightsPoroke možne zgolj v primeru ekskluzivnega zakupa.
Venue HighlightsNeokrnjena narava.

Wedding Venue Pule Estate in Slovenia

Dvor Jezeršek

Ime Jezeršek je že več kot štiri desetletja tesno povezano s pristno slovensko kulinariko in cateringom, njihovi ponudbi pa se je nedavno pridružil še prenovljeni Dvor Jezeršek, 250 let stara domačija, kjer domujejo penzion, restavracija in Akademija Jezeršek. Gostinska ponudba je usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike, kar potrjuje prestižni naziv Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo«. Posestvo, ki odlično združuje slovensko dediščino s sodobnostjo, leži v vasi Zgornji Brnik nedaleč od letališča.

Venue HighlightsObred na prostem.
Venue HighlightsBanketna dvorana za večerjo.
Venue HighlightsDo 96 svatov.
Venue HighlightsObnovljena domačija.

Wedding Venue Dvor Jezersek in Slovenia

Da Petra
Tržaška 128
1000 Ljubljana, Slovenia

 

Petra Čuk
E: petra@dapetra.com
M: +386 41 695 011

Kontakt