Weddings in Slovenia
Weddings in Slovenia FAQ
Weddings in Slovenia FAQ

Pogosta vprašanja

V poročni agenciji Da Petra se zavedamo, da se parom, ki prvič načrtujejo poroko, poraja obilica vprašanj, zato smo pripravili odgovore na nekatera najpogostejša.

Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete, nam pošljite sporočilo na petra@dapetra.com, z veseljem se vam v kratkem javimo z odgovorom.

Kdaj morava začeti načrtovati poroko?

Če ste že določili datum svoje poroke in izbrali prizorišče, je priporočljivo, da želeno lokacijo rezervirate čim prej, vsaj osem mesecev pred velikim dogodkom. Seveda se lahko zgodi, da boste imeli srečo in je vaš izbrani kraj poroke tudi kasneje še razpoložljiv. Ne pozabite, da se večina parov v Sloveniji poroči v soboto med majem in septembrom.

Koliko stane poroka?

Kdaj se želite poročiti? Si želite preprosto ali razkošnejšo poroko? Koliko svatov pričakujete? Kakšno okrasitev si želite? Bi raje imeli DJ-a ali veččlansko glasbeno skupino?
Stroški vaše poroke so odvisni od mnogih dejavnikov, a razmerje med kakovostjo in ceno je v Sloveniji še vedno ugodno. Sporočite nam enostavno svoje želje in potrebe – z veseljem vam pripravimo oceno vašega poročnega proračuna. Seveda vam bomo radi stali ob strani z namigi in priporočili, kako lahko optimizirate proračun, stroške pa bomo spremljali ves čas načrtovanja vaše poroke.

Kaj so prednosti načrtovalca porok?

Organizacija lastne poroke je zagotovo prijetno in zabavno opravilo, a poizvedovanje, načrtovanje in usklajevanje vam bo vzelo veliko časa. Profesionalni načrtovalec porok ima neprecenljive izkušnje in je dodobra seznanjen z lokacijami in najrazličnejšimi ponudniki, tako, da vam bo prihranil obilico časa in skrbi, saj vam bo že od samega začetka priskrbel najboljše ponudbe partnerjev, na katere se lahko zanesete. V Da Petri radi načrtujemo poroko v sodelovanju s parom, ki nam zaupa svoje zamisli, mi pa jih uresničimo po svojih najboljših močeh, čim hitreje in po najboljših cenah ter poskrbimo, da so vse podrobnosti dobro organizirane in med seboj usklajene.

Da Petra
Tržaška 128
1000 Ljubljana, Slovenia

 

Petra Čuk 
E: petra@dapetra.com
M: +386 41 695 011