Weddings in Slovenia
Full With Link
Najlepši dan
Vajina poroka bo popolna.
Full With Link
Da Petra
Bogate izkušnje, iskren nasvet, pozitivna energija.
Full With Link
Desetletje dela
Več kot 200 srečno poročenih parov
Full With Link
Čarobna poroka
Rekla sta da.
previous arrow
next arrow

Uresničitev vaših poročnih sanj je naše poslanstvo

Pravkar zaročeni? Čestitamo! Sedaj se začenjajo priprave na vaš veliki dan. Načrtovanje lastne poroke je brez dvoma zanimivo, razburljivo in zabavno, a zahteva obilico časa, natančnosti in usklajevanja.
Zato vas vabimo, da svoje poročne želje zaupate poročni agenciji Da Petra in nam prepustite skrb za organizacijo svojega sanjskega poročnega obreda in slavja.

V poročni agenciji Da Petra vam bomo pozorno prisluhnili in pomagali pri izbiri čarobnega prizorišča, kjer si boste izrekli večno zvestobo in skupaj s svojimi najdražjimi proslavili svojo zaobljubo. Ves čas priprav na vaš veliki dan vam bomo stali ob strani z odkritimi nasveti, ki temeljijo na naših izkušnjah pri izvedbi porok, in vam pomagali uskladiti vse tiste majhne, a odločilne podrobnosti, zaradi katerih bo poročni dan zares nepozaben.

Predstavljamo poročno prizorišče:

ZEMONO – VIPAVSKA DOLINA

Poročne storitve

OGLED PONUDBE

 • Ob Blejskem jezeru sva preživela fantastičen dan, vsak del dneva je bil dobro načrtovan in enostavno popoln. Petra je bila ves čas fantastična, bila je marljiva, rahločutna in ažurna. 

  May & Mike

 • Petra je prisluhnila vsem najinim željam in naredila vse, da je bil najin poročni dan zares pravljica, o kateri sva sanjala. Na najini poroki ni bilo ene same podrobnosti, ki bi si jo želela spremeniti.

  Tracey & Ricky

 • Petra je enostavno “super woman”. Sanje, ki sva jih pričela sanjati ob pogledu na eno samcato fotografijo, je uspešno spremenila v najlepši dan najinih življenj.

  Christine & Mike

 • Nathalie Dennis

  Najboljša odločitev nasploh, saj je Petra poskrbela, da je bil najin dan popoln. Organizacija, čudoviti predhodni sestanki in realizacija na sam dan poroke so presegli najina pričakovanja.

  Nathalie & Dennis

 • Še enkrat hvala, da si najboljša možna načrtovalka porok in da pri tebi vse deluje tako enostavno.

  Megan & Alexander

 • Imela sva najčudovitejšo poroko… bil je najin poseben dan in bil je neverjetno oseben in pravljičen, za kar gre zasluga Petri.

  Nicky & James

 • Ne bi si mogla predstavljati boljše načrtovalke porok – Petra je uresničila vse najine želje in ustvarila popoln dan, čeprav sva poroko morala prestaviti.

 • Petro lahko priporočim po svojem najboljšem znanju in prepričanju. Iz najine poroke je naredila sanjsko poroko. Za nič nama ni bilo treba skrbeti. DJ, nevestino ličenje, dekoracija, torta itd. so bili ČUDOVITI. 

 • Najin poročni dan je bil čudovit, bil je vse, o čemer sva sanjala in več! Vse je potekalo brezhibno in Petra je imela vse pod nadzorom, za prav nič nama ni bilo treba skrbeti.

  Rochelle & Aaron

 • S svojimi neverjetnimi (švicarskimi) organizacijskimi sposobnostmi, svojim proaktivnim pristopom k reševanju problemov, pozornostjo do podrobnosti in pozitivnim odnosom naju je čudovito vodila skozi postopek.

  Julija & Olivier

O meni

Živjo, sem Petra, poročna načrtovalka. Poroke v Sloveniji organiziram že od leta 2013 in sem v tem času pomagala že več kot 200 srečnim parom pri izvedbi njihovega velikega dne, imam pa tudi več kot desetletje delovnih izkušenj iz hotelirstva.

Bila bi počaščena, če bi me tudi vidva izbrala za svojo načrtovalko poroke. Skupaj s svojimi sodelavci bom poskrbela, da bo vajina poroka zares čarobna. Od začetka do konca vaju bom podpirala z natančnimi informacijami, strokovnim znanjem in iskrenim mnenjem, ter predvsem z obilico pozitivne energije, dobrega vzdušja in odločenosti, da poskrbim za to, da bo vajina poroka resnično sanjska.

VEČ O MENI

Petra Cuk, Wedding Planner in Slovenia

Divider2013

Od leta

Divider200+

Mednarodnih porok

Divider2 – 350

Velikost porok

Fotogalerija

KLIKNITE NA KATEROKOLI FOTOGRAFIJO ZA OGLED CELOTNE GALERIJE.

Da Petra
Tržaška 128
1000 Ljubljana, Slovenia

 

Petra Čuk 
E: petra@dapetra.com
M: +386 41 695 011

Kontakt